Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » LED-verlichting, ook voor buiten

LED-verlichting, ook voor buiten


LED-verlichting is ook voor buiten heel interessant. Vroeger kostte het mooi uitlichten van je tuin nogal wat centen aan stroomkosten, maar dankzij de moderne zuinige LED-verlichting hoef je niet meer op een lampje meer of minder te kijken. Veel buitenverlichting werkt daarom tegenwoordig met LED-lampen.

LED verlichting geeft meer licht dan solar lampen

Alleen tuinlampen op zonnen-energie gebruiken minder (geen) stroom, maar deze lampen hebben een zeer beperkte lichtopbrengst. Te weinig om je tuin echt te beveiligen en helemaal te weinig om bijvoorbeeld buiten bij te lezen.

Bij LED-buitenverlichting heb je deze beperkingen niet. LED-lampen voor buiten zijn in iedere sterkte te koop. Voor een sfeervol zwak licht tussen de beplanting tot krachtige terrasverlichting waarbij je kunt lezen of buiten een spelletje kunt spelen.

Voordelige buitenverlichting

En tegenwoordig is ook de aanschaf van LED-verlichting voor buiten niet meer duur. Kijk maar bij de beste winkels om buitenverlichting te kopen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Informatie LED-verlichting buiten

Led-licht was vroeger koud wit of koud blauw van kleur, maar tegenwoordig heeft het dezelfde warme tint als gewone verlichting. Dit maakt LED-lampen veel meer geschikt voor sfeerverlichting in de tuin. Daarbij komt natuurlijk het lage energieverbruik van LED-lampen en de lange levensduur. Bovendien is LED-buitenverlichting goed bestand tegen weer en wind.

LED buitenverlichting in alle soorten

LED-buitenverlichting is dan ook tegenwoordig in alles soorten te koop. Met een modern of een klassiek design. Als wandlampen, grondlampen, inbouwspots, grondspots en veel meer.

Kijk bij bovengenoemde winkels voor alle mogelijkheden.
Menu :