Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Buitenstopcontacten

Buitenstopcontacten

Ook buiten heb je wel eens een stroompunt nodig. Bijvoorbeeld voor je laptop, voor de elektrische barbecue, voor de elektrische grasmaaier of voor je stereoset. Vaak moet je dan in de weer met verlengsnoeren.Het is dan handig om een vast stopcontact aan te leggen. Maar dat moet wel veilig. Gelukkig zijn er goede tuinstopcontacten en andere buitenstopcontacten te koop.


Vast buitenstopcontact of verplaatsbaar stopcontact

De stekker-aansluitingen van zo'n buitenstopcontact worden vochtdicht afgesloten. Vaak werken ze met een grondpen. Zo'n buitenstopcontact kan makkelijk worden verplaatst. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vaste stekkerdoos die niet verplaatst kan worden, net zo als een stopcontact in huis. Zo'n vast stopcontact kan op een muur of bijvoorbeeld een schutting worden bevestigd.Kies het voor jou beste buitenstopcontact

Kijk bij de aanbiedingen van tuinstopcontacten voor prijzen en voorbeelden van tuinstopcontacten en buitenstopcontacten. Je treft daar vele tientallen stopcontacten voor buiten aan. Uit deze lijst kun je de stopcontacten op tal van manieren selecteren om zo het voor jou beste buitenstopcontact te vinden.
Menu :