Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Buitenstopcontacten. Waterdichte stopcontact voor tuin of terras

Buitenstopcontacten. Waterdichte stopcontact voor tuin of terras

Ook buiten heb je wel eens een stroompunt nodig. Bijvoorbeeld om buiten te werken met je laptop, voor de elektrische barbecue, voor de elektrische grasmaaier of voor je stereoset. Vaak moet je dan aan de slag met verlengsnoeren. Maar het kan handiger, met een buitenstopcontact.Het is om buiten stroom te hebben handig om een vast stopcontact aan te leggen. Maar dat moet wel veilig. Gelukkig zijn er goedkoop goede tuinstopcontacten en andere buitenstopcontacten te koop.


Vast buitenstopcontact of verplaatsbaar stopcontact

De stekker-aansluitingen van zo'n buitenstopcontact worden vochtdicht afgesloten. Vaak werken deze buitenstopcontacten met een grondpen. Zo'n buitenstopcontact kan makkelijk worden verplaatst, al moet de stroomkabel dan natuurlijk ook mee. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vaste stekkerdoos die niet verplaatst kan worden, net zo als een stopcontact in huis. Zo'n vast stopcontact kan op een muur of bijvoorbeeld een schutting worden bevestigd.Kies het voor jou beste buitenstopcontact

Kijk bij de aanbiedingen van tuinstopcontacten voor prijzen en voorbeelden van tuinstopcontacten en andere  buitenstopcontacten. Je treft bij deze aanbiedingen meer dan 150 stopcontacten voor buiten aan. 

Uit deze lijst kun je de stopcontacten op tal van manieren selecteren om zo het voor jou beste buitenstopcontact te vinden.Samenvatting:
Stroom in de tuin of terras is erg handig. Daarom hier aandacht voor buitenstopcontacten en andere waterdichte tuinstopcontacten. Bij de aanbiedingen van tuinstopcontacten vind je er meer dan 150 tegen een lage prijs.


Menu :