Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Online graszoden bestellen

Online graszoden bestellen

De snelste en makkelijkste manier om je tuin te voorzien van een mooi strak gazon is via graszoden. Met graszoden hoef je niet te wachten of zaadjes willen uitkomen en of het gras wil groeien. met graszoden heb je meteen een mooi grastapijt in je tuin liggen.


En graszoden zijn helemaal niet duur. Voor 1,49 per vierkante meter koop je al op internet graszoden van hoge kwaliteit. De prijs per meter neemt af naarmate je meer besteld. 

Wil je graszoden van de beste kwaliteit voor heel weinig geld kijk dan bij de beste online aanbieders van graszoden. Voor 1,49 per vierkante meter koop je daar al sterke en mooie graszoden.

Speelgras
Voor de genoemde prijs krijg je graszoden van speelgras. Speelgras is de meest gebruikte soort gras in tuinen. Speelgras is erg sterk maar ziet er ook mooi uit. Zoals de naam al aangeeft kun je op speelgras met een gerust hart een kudde spelende kinderen loslaten. Ook kan speelgras erg goed tegen droogte.


Schaduwgras
Ook schaduwgras is een naam die aangeeft wat je kunt verwachten. Schaduwgras groeit goed op plaatsen waar het nauwelijks zon krijgt. Op plaatsen waar andere grassoorten moeite hebben te overleven wordt schaduwgras aanbevolen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, schaduwgras is per graszode een dubbeltje duurder dan speelgras.


Premium graszoden
Premium graszoden zijn wat luxere graszoden. Speelgras en schaduwgras zijn kwalitatief niet minder dan premium gras maar premium graszoden vergen minder onderhoud. Gemiddeld kun je volstaan met 40% minder maaien.


Menu :