Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Voordelige bistrosets voor terras en balkon

Voordelige bistrosets voor terras en balkon

Of je nu een grote tuin of een klein balkon hebt, een bistroset is een set tuinmeubelen die altijd wel past. Een bistroset neemt nauwelijks ruimte in en zo'n set staat altijd en overal leuk.


Een bistroset geeft een romantische Frans / mediterrane sfeer aan een tuin, terras of balkon. Bovendien zijn het heel praktische tuinmeubeltjes.

Niet alleen geplaatst op een terras nemen ze nauwelijks ruimte in. Ook kun je ze makkelijk opbergen. Een bistroset kun je namelijk inklappen, niet alleen de stoeltjes, maar ook de tafel.

Kijk voor goedkope, maar goede, bistrosets bij de online winkels in het overzicht beste winkels om tuinmeubelen te kopen.

Een echte bistroset bestaat uit één tafeltje en twee stoelen. De tafel en stoelen hebben een metalen frame en een houten blad. Maar tegenwoordig koop je bistrosets die gemaakt zijn van alle mogelijke materialen. Metaal, rotan, hout, kunststof, je komt het allemaal tegen bij bistrosets

Ook heeft iedere bistroset niet standaard twee stoeltjes meer, al hoort dat natuurlijk wel. Een bistroset is immers niet alleen functioneel, maar hoort ook romantiek uit te stralen. Zoals bij een romantisch etentje voor twee in de buitenlucht.
Menu :