Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Searing: BBQ trend van het jaar

Searing: BBQ trend van het jaar

Searing lijkt de BBQ trend van deze zomer te gaan worden. Searing is het heel snel dichtschroeien van vlees of vis op zeer heet metaal.


Door searing blijven de smaak en de aroma's van vlees en vis beter behouden en worden zelfs versterkt.

Searing levert ook een lekker knapperig korstje op, en (indien op het juiste materiaal bereidt) een mooi grilpatroon op het vlees of op de vis.

Weber speelt op de sear trend in door veel van zijn nieuwe nieuwe buitenkeukens te voorzien van een speciaal sear station waarop vlees en vis snel dichtgeschroeid kan worden.

Voor houtskool BBQ's heeft Weber het Weber Gourmet BBQ Systeem op de markt gebracht. Dit zijn een aantal roosters waaronder een Sear Grate waarmee je het voor searing kenmerkende ruitjespatroon op het vlees of de vis kunt searen.

Hier vind je de beste en goedkoopste verkoopadressen voor Weber barbecues en buitenkeukens.

Weber barbecues met een sear station zijn de Weber Genesis E-33- en de Weber Summit S-470.
Menu :